Bericht versturen
aboutus

Bedrijfsprofiel

Shenzhen Chuanglixun Optoelectronic Equipment Co., Ltd.

Shenzhen Chuanglixun Optoelectronic Equipment Limited is opgericht in 2010, gevestigd in Shenzhen China.
Chuanglixun is een onafhankelijke en innovatieve hightechonderneming die onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop van productieapparatuur en diensten voor optische vezelconnectoren integreert.
Chuanglixun richt zich op het gebied van glasvezel polijst oplossingen. We zijn gespecialiseerd in de productie van glasvezel polijst machine, ontwerpen van verschillende glasvezel connectoren polijst armaturen,het leveren van voltooide polijstprocessen en materialen voor allerlei glasvezelconnectoren.Chuanglixun zou de volledige set productieapparatuur voor glasvezelpatchcords kunnen leveren, zoals glasvezelpolijst, endface-inspectie-microscoop, functionele inspectie en detectie,grondstoffen als glasvezelkabels en glasvezelconnectoren, verwerkingsmiddelen en reinigingsmiddelen.
In de afgelopen 14 jaar hebben we een groep ervaren glasvezelprofessionals in de gebieden van connectorpolijst en assemblage, buiten installatie van de fabriek, transmissiesysteem,datacomWij kunnen niet alleen producten leveren, maar ook technische diensten en R & D-ondersteuning.
Shenzhen Chuanglixun Optoelectronic Equipment Limited is bereid om uw partner te zijn om de productiekosten te verlagen en de productie-efficiëntie te verbeteren.

Geschiedenis

Sinds opgericht, als exporteur, is Chuanglixun gespecialiseerd in productie, marketing en van R&D optische communicatie producten. De klantentevredenheid is onze eeuwige achtervolging van doelstellingen, verheugt zich op het werken met u om brilliancy samen te creëren.

Shenzhen Chuanglixun Optoelectronic Equipment Co., Ltd.

Dienst

1. 24 uren online antwoord.
2. Verzeker 100%-kwaliteit van producten.
3. Waarborg geschikte levering.
4. OEM&ODM.

Shenzhen Chuanglixun Optoelectronic Equipment Co., Ltd.

Ons Team

wij zijn van een groep ervaren vezel optische beroeps op gebied van schakelaar samengesteld die en oppoetsen assembleren, buiten installatieinstallatie, transmissiesysteem, datacom, CATV en het testen. Wij kunnen niet alleen producten, maar ook de technische diensten en R&D-steun verlenen.

Shenzhen Chuanglixun Optoelectronic Equipment Co., Ltd.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Willess
Tel. : +86-17608338250
Fax : 86-755-23141620
Resterend aantal tekens(20/3000)